Herbert George Wells - Omul Invizibil

Herbert George Valentin Marian

Omul invizibil este o poveste de teroare psihologica, in care un tanar om de stiinta trebuie sa traiasca in iadul personal pe care l-a creat prin propriile sale experimente, fara remuscari, fara a se gandi la consecinte.
Protagonistul este condamnat sa traiasca fie izolat de oameni, fara sa poata comunica, fie sa se deghizeze, sa-si ascunda trupul invizibil in spatele unor masti si haine care sa il faca perceptibil pentru... semenii sai.
Este o istorisire captivanta a efectelor distructive pe care invizibilitatea le are asupra omului de stiinta, si a haosului nebunesc si criminal pe care acesta il lasa in urma sa.
Intr-o vreme in care literatura science fiction descria minunile pe care avea sa le aduca o lume viitoare, Wells a fost unul dintre primii scriitori care au explorat partea intunecata a stiintei, aratand cat de usor poate fi corupt omul atunci cand este tentat de o putere aparent nelimitata.

Lectura : Valentin Marian din Bucuresti

Valentin Marian Daca v-a placut aceasta inregistrare si doriti sa il/o sustineti pe acest(a) narator(are), va rugam sa donati o suma, oricat de mica, pentru a ajuta acest narator sa inregistreze alte opere pentru CartiAudio.eu

Asculta : Omul Invizibil, 28 capitole, durata : 6:22:10Aceasta carte audio nu este gratuita. Pentru a descara toate capitolele trimiteti un sms cu textul "CREDIT2" catre numarul 1270, valabil in retelele Orange, Vodafone, Telekom si Digi. Pretul este de 2 euro.


Veti primi un cod, pe care trebuie sa-l introduceti mai jos pentru a descarca toate capitolele cartii :
Introduceti codul primit pe telefon :

Download : Omul Invizibil, 28 capitole, durata : 6:22:10

Nr. Crt. Capitol Downloaduri
1 H.G.Wells-Omul_invizibil-Capitolul_01.mp3 5394
2 H.G.Wells-Omul_invizibil-Capitolul_02.mp3 3465
3 H.G.Wells-Omul_invizibil-Capitolul_03.mp3 3201
4 H.G.Wells-Omul_invizibil-Capitolul_04.mp3 3152
5 H.G.Wells-Omul_invizibil-Capitolul_05.mp3 3147
6 H.G.Wells-Omul_invizibil-Capitolul_06.mp3 3362
7 z.mp3 2116

Pentru webmasteri. Daca ai site, ne poti ajuta !

Puneti link catre acesta pagina

Aceasta pagina a fost vizitata de 33.435 ori