Ofera-te voluntar pentru Carti Audio

CartiAudio.eu este un proiect cultural inceput de S.C. CioceaSoft S.R.L. Scopul proiectului este de a realiza o biblioteca audio online, care sa ofere gratuit sau contra cost, pentru download cele mai importante opere ale literaturii universale

Acest scop pe care ni l-am propus, este fireste destul de greu de atins, avand in vedere volumul mare de lucru.

Pentru a realiza acest scop, avem nevoie de ajutorul dvs. Avem nevoie de voluntari care sa citeasca in timp, in ritmul propriu nuvele sau de ce nu, chiar romane, capitol cu capitol.

Toate inregistrarile gratuite citite de voluntarii nostri vor fi publicate gratuit pe siteul nostru si pe canalul nostru de youtube : CartiAudio.

Incepand cu 1 Ianuarie 2021 am reusit sa punem la punct partea tehnica in asa fel incat orice voluntar poate publica si carti platite la noi pe site. Comisionul incasat de voluntari este de 50% din pretul cartilor, fiind unul dintre cele mai mari procente. Practic, din informatiile noastre, nici o editura nu plateste aceste comision in Romania.

Regulile sunt urmatoarele :

  1. Trebuie sa publicati si carti gratuite, nu doar carti platite. Pot fi un numar egal carti gratuite si carti platite. De exemplu, daca publicati 10 carti, puteti publica maxim 5 platite. (Dorim sa pastram atractivitatea proiectului nostru cultural).
  2. Puteti stabili orice pret doriti pentru cartile pe care le publicati contra cost. Totusi, cu cat este pretul mai mare cu atat se vor vinde mai putine carti.
  3. Pentru a va plati comisionul castigat, trebuie sa ne faceti o factura. Deci trebuie sa fiti PFA sau sa aveti o firma.


Daca doriti sa ne ajutati in acest tel pe care ni l-am propus, va rugam sa dati click pe butonul de mai jos :