Carti audio noi:

Pagini : 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  

Algernon Blackwood - Păpușa

Algernon Blackwood O povestire despre un colonel cu o constiinta incarcata care pare ca a scapat, dar...este ajuns din urma (printr-o serie de intamplari) de o razbunare supra-naturala.


Asculta

DescarcaHerbert George Wells - Istorisirea lui Plattner

Herbert George Wells O povestire ciudata in care protagonistul este transbordat intr-o lume ciudata si de neinteles


Asculta

DescarcaJules Verne - Stapanul Lumii

Jules Verne Acest roman este continuarea romanului "Robur Cuceritorul" si ne dezvaluie sub forma romanului politist extraordinara inventie a inginerului Robur.

Cautand sa patrunda misterioasele fenomene petrecute pe masivul Great-Eyry, inspectorul de politie John Strock este pus in fata unei descoperiri senzationale, si nu isi da seama daca este vorba despre forte supranaturale sau superioritatea tehnologica a unei minti geniale.


Asculta

DescarcaAnton Pavlovici Cehov - Calugarul negru

Anton Pavlovici Cehov O interesanta nuvela in care supranaturalul se imbina cu realul si determina fara putinta de scapare destinul unui tanar de geniu.


Asculta

DescarcaSir Arthur Conan Doyle - Aventurile lui Sherlock Holmes - 06. Intoarcerea lui Sherlock Holmes - 02. Constructorul din Norwood

Sir Arthur Conan Doyle La câteva luni după întoarcerea lui Sherlock Holmes la Londra John Hector McFarlane, un tânăr avocat din Blackheath soseşte în grabă la 221B Baker Street si îi explică lui Holmes că este urmărit de poliţie pentru a fi arestat pentru uciderea constructorului Jonas Oldacre din Norwood, deşi este nevinovat.
În noaptea precedentă, corpul lui Oldacre a fost găsit ars într-un depozit de lemne de pe terenul proprietăţii sale din Norwood, iar un baston cu urme de sânge pe măciulie şi care aparţinea lui McFarlane a fost găsit în interiorul locuinţei decedatului.


Asculta

DescarcaSir Arthur Conan Doyle - Aventurile lui Sherlock Holmes - 06. Intoarcerea lui Sherlock Holmes - 01. Casa pustie

Sir Arthur Conan Doyle Sherlock Holmes apare din nou in Londra, după presupusa sa moarte în încleștarea cu profesorul Moriarty pe marginea Cascadelor Reichenbach tocmai la timp pentru a descalci misterul unei noi crime. În seara zilei de 30 martie 1894, Ronald Adair, fiul contelui de Maynooth (înalt funcționar britanic în Australia), este găsit mort în locuința sa din Park Lane nr. 427. Impactul unui glonț exploziv în capul său duce la concluzia că omul a fost asasinat. Autoritățile nu reușesc să-și dea seama cum s-a petrecut crima: se pare că Ronald Adair nu avea niciun dușman. În plus, camera era închisă pe dinăuntru, fereastra era deschisă, dar se afla la înălțime față de sol și nu erau urme pe sol sau pe zid, nu lipsea nimic din încăpere.


Asculta

DescarcaJules Verne - Capitan la 15 ani

Jules Verne Capitan la 15 ani este un roman de aventuri avandu-l ca protagonist principal pe Dick Sand, un adolescent curajos si inteligent. In urma unei tragedii care loveste marinarii si capitanul vasului, tanarul ramane singurul novice marinar la bordul bricului Pilgrim, alaturi de sotia armatorului, doamna Weldon, fiul ei, Jack, varul Bénédict, bucatarul Negoro, negrii salvati de pe epava unui vas si cainele Dingo.
Intreaga calatorie de intoarcere va pune la incercare priceperea si cunostintele lui Dick Sand, caci Negoro, un portughez, bucatar de ocazie al vasului, a modificat pe ascuns busola vasului, conducandu-l nu spre Statele Unite, ci spre coastele Africii pentru a-si atinge un scop ascuns, malefic.
Pana la intoarcerea acasa, eroii vor trece prin situatii deosebit de periculoase, numeroase primejdii, capcane si experiente uluitoare.


Asculta

DescarcaLloyd  Douglas - Camasa lui Cristos

Lloyd  Douglas Marcellus, un ofițer roman insarcinat cu crucificarea lui Isus Cristos, câștigă cămașa lui Cristos la un joc zaruri chiar langa crucea pe care a fost crucificat Isus.
În scurt timp, pornește în căutarea adevărului despre cămașa Nazarineanului – o preocupare care îl va conduce către rădăcinile și esența creștinismului și va înfățișa cititorului, în culori vii, lumea Romei antice.
O poveste mereu actuală, despre aventură, credință și iubire, despre năzuințele adânci ale sufletului, dar și despre mântuirea lui.
De-a lungul acestei aventuri, atât Marcellus, cât și ascultatorul sunt siliți să-și analizeze credința si să-și evalueze standardele după care și-au trăit viața Este un roman înduioșător, un roman care ne învață despre oamenii aceia care pentru împlinirea sufletească sunt gata să renunțe la tot ce e trupesc și lumesc.
Este un roman care vorbește despre puterea credinței, despre miracole și despre oameni puternici, despre oamenii care au avut curajul de a-și rescrie destinul. Puterea de sacrificiu, dragostea și devotamentul sunt trăsăturile pregnante ale acestui volum.


Asculta

DescarcaAmbrose Bierce - Ceasul lui John Bartine

Ambrose Bierce O scurta nuvela cu substrat ocult, paranormal. Un ceas face legatura peste ani intre ...


Asculta

DescarcaAmbrose Bierce - Stăpânul lui Moxon

Ambrose Bierce Una din primele povestiri cu roboti, publicata in 1899.


Asculta

DescarcaPagini : 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51